Fødevarer & sundhed på folkemødet

Hvad kan Bornholm og Nordjylland lære af hinanden når det gælder fødevareuddannelse?

Last modified: 09.06.2017

Hvordan kan man bruge uddannelse til at skabe lokal fødevareidentitet? Skal der være mere økologi og lokale varer i de offentlige køkkener, kan vi bruge SoL projektet i brandingen af Bornholm som fødevarearena og skal Bornholm have sin egen fødevareuddannelse på akademisk niveau? Hør Professor Bent Egberg Mikkelsen fra AAU, en af drivkræfterne bag udviklingen af Integrerede Fødevare Studier ved AAU i København, projektleder på en ny undersøgelse om Nordjysk fødevareidentitet og initiativtager til en ny tænketank om en Nordjysk fødevareuddannelse sammen med Maria Barslund, Næstformand, Gourmet Bornholm - en del af regional madkultur. Nikolaj Løngreen, Måltidskonsulent, Bornholms Regionskommune og Lars-Ole Hjorth-Larsen, Formand, Bornholms Landbrug i denne paneldebat der finder sted 16. juni 14:00 - 14:45 hos Bornholms Landbrug (A5) - Danchells Anlæg.  Læs mere her

 

news

See the list