Se alle præsentationerne fra konferencen Mad til Syge & Ældre

Underernæring blandt syge og gamle. Nordjylland på vej med bedre evidensgrundlag og integrerede strategier. Du kan laste de enkelte præsentationer ned herunder.

Last modified: 30.01.2017

Er Nordjylland på vej med en ny vidensmodel for maden til de mange? Flemming Møller Mortensen, MF og medlem af Sundheds- og Ældreudvalget

Hvorfor er forskning, uddannelse og evidens en vigtig del af en ny vidensstrategi. Søren Pihlkjær Hjortshøj, Forskningschef Klinisk Institut, Aalborg Universitet

Underernæring hos gamle og syge. Ledende klinisk diætist Tina Beermann, Center for Ernæring og Tarmsygdomme, Aalborg Universitetshospital

Genindlæggelse på hospital – er der en sammenhæng med ernæringstilstand? Forskningsleder Mette Holst, Center for Ernæring og Tarmsygdomme, Aalborg Universitetshospital

Innovation og samarbejde mellem kommune og region: Velfærdsinnovation og offentlig indkøb. Områdechef Lars Nøhr fra Ældre- og Handicapforvaltningen i Aalborg

Aalborg modellen – det gør vi mod underernæring blandt gamle. Ernæringsteam Projektleder Mariann Kjær, Aalborg Kommunes madservice

Forskningsstrategi – internationalt grundlag og perspektiver. Professor Henrik Højgaard Rasmussen, Center for Ernæring og Tarmsygdomme, Aalborg Universitetshospital

Det digitale ernæringsforløb. 1 Sådan kan vi monitorere patient indtag på den smarte måde. Professor Bent Egberg Mikkelsen, Klinisk Institut, Aalborg

Det digitale ernæringsforløb 2 Sådan kan vi tilpasse bestilling på den smarte måde, Jon Henningsen, Movesca

Det digitale ernæringsforløb 3. NutriDia: Udvikling af et beslutningsstøtteværktøj for cancerpatienter til dialog mellem patient, pårørende og behandlere. Forskningsleder Mette Holst, Center for Ernæring og Tarmsygdomme, Aalborg Universitetshospital

Kulinarium: Udvikling, innovation og test af fødevarer. Marie Nerup Mortensen, forskningsansvarlig for mad og måltider, Køkkenet, Aalborg Universitetshospital

news

See the list