Artiklen giver en oversigt over nogle af de nye teknologier og deres anvendelsesmuligheder, herunder FoodScape heatmapping til analyse af bevægelse og fødevarevalg, Virtuel Food Choice Simulering, der kan modellere fødevareomgivelser, FoodScape tracking, der kan udføre realtids fødevareetnografi, Den Intelligente Buffet, der kan registrere indtag i kantineomgivelser og den såkaldte DIMS, der kan måle på både madindtag og madspild. Læs artiklen, Forskere vil tracke forbrugernes adfærd, i dens fulde længde på Videnskab.dk.
Magasinet Forskerzonen på Videnskab.dk bragte d. 14. november artiklen "Forskere vil tracke forbrugernes adfærd"
Artiklen omhandler hvordan AAUs forskere arbejder med anvendelsen af teknologi i afdækningen af forbrugeradfærd og hvordan heatmapping, tags og virtuelle supermarkeder kan være med til minimerer risikoen for bias, der i høj grad er tilstede i afdækning af forbrugeradfærd og kostindtag.
Last modified: 17.11.2015
Other news
-
17.10.2019
Why do we need Research Infrastructures for Food, Nutrition and Health?
Good data and good labs are key to good nutrition research. Accessible data is even as important. And sharing those data has become much easier in the age of digitalisation.
-
09.10.2019
Where to go to get the latest updates on Danish expertise?
How to use stereo cameras to determine food waste? How to train a machine to recognize food items on a plate? How to track in realtime food shopping by using card transactions? What was the outcome of the Richfields big food data project?
-
24.09.2019
Get a sense of how young people work with food systems challenges of tomorrow
Its all at the C40 side event at Rainbow Square/Regnbuepladsen close to Town Hall Square.
-
01.09.2019
Foodwaste mitigation - Need for international cooperation
Food waste is significant problem and its estimated that in the EU 20 percent of the total food produced is lost or wasted.