Hvordan udvikler man bæredygtige lokale fødevaresystemer som tager sundere spisevaner i betragtning?

SoL projektet der blev udviklet på Bornholm, er et af de programmer der har været med til at skabe opmærksomhed internationalt om den ”nære” tilgang.

Last modified: 09.06.2019

Og for sjette år i træk holdes der symposium om Multi Level Multi Component local community interventions på ISBNPA konferencen som i år afholdes i Prag  – naturligvis med SoL som et af flagskibs projekterne. I fornemt selskab med lokalsamfundsprojekter fra Baltimore og de amerikanske stillehavsøer repræsenteret ved Professor Joel Gittelsohn og Professor Rachel Novotny.

Se lidt om Sol projektet i dette TV klip fra TV2 og i disse artikler fra Altinget. Artikel 1 og artikel 2. Vil du vide mere om resultater fra forskningen omkring SoL kan du læse videre i de afsluttende artikler fra projektet Del 1 (Toft et al, 2018) og del 2 (Mikkelsen et al 2019)

Du kan læse mere om det internationale samarbejde omkring Multi Level Multi Component local community interventions i disse to artikler. Mikkelsen et al 2016 og Gittelsohn et al 2019

 

 

news

See the list